Directori noi la școlile din Gorj

0
89

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a transmis  numele noilor directori și directori adjuncți de la mai multe unități de învățământ din județ.

Cele mai importante colegii din Târgu Jiu au acum o nouă conducere. Astfel:

La Colegiul Național „Spiru Haret“ din Târgu Jiu noul director este Flavius Boian, membru în Biroul Politic Local al PNL, iar fostul director Carmen Cosmulescu a devenit director adjunct.

Cristina Goanță, de la USR a preluat conducerea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“. Adjuncții acesteia vor fi Mihaela Pîrvulescu și Bogdan Rădulea.

Ana Mihaela Runceanu, membru și candidat la alegerile locale din partea USR, este director adjunct la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ din Târgu Jiu, funcție pe care și-a păstrat-o.

Liberalul Marius Badea, fost inspector general adjunct, este noul director al Colegiului Economic „Virgil Madgearu“ din Târgu Jiu.

Și Liceul cu Program Sportiv are o nouă conducere. Director este acum. De asemenea, Gabriela Comănescu a preluat frâiele Colegiului Tehnic „Henri Coandă“ iar Colegiul Auto „Traian Vuia“ va fi condus de Rodica Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here