A coborât din mașină să bată un alt șofer, dar a uitat să tragă frâna de mână

0
19

O şicanare în trafic s-a terminat cu două dosare penale şi o maşină șifonată din cauza unui şofer nervos, scrie romaniatv.ro.

Potrivit poliției din Dolj, un conducător auto de 44 de ani a fost lovit în față de un alt participant la trafic, în timp ce se deplasa pe Str. A. I. Cuza din Craiova. Agresorul a coborât furtunos din autoturismul pe care l-a lăsat neasigurat cu frâna de mână. În timp ce era ocupat să-l înveţe, prin metode spartane, codul rutier pe colegul de trafic, autoturismul său s-a pus în mișcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă.

”Bărbatul l-ar fi lovit în zona feței pe bărbatul de 44 de ani, însă nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, care au aplicat bărbatului de 40 de ani două sancțiuni contravenționale, conform OUG 192/2002, în valoare de 2.175 de lei, eliberând totodată autorizație de reparație. De asemenea, în cauză, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal sa fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, au explicat reprezentanții IPJ Dolj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here