Fată de 17 ani, înjunghiată de un copil de 13 ani, la mall. Agresor: ” Pe asta cu breton vreau s-o cuțitesc”

0
249

Caz năucitor, marți seara, la Cluj! o fată de 17 ani a fost atacată și înjunghiată, din senin, de un copil de 13 ani, ajutat de două fete și încă un băiat de-o vârstă cu el! Incidentul incredibil s-a produs chiar la Mall-ul din Cluj, în parcarea de pe acoperiș.

Minora de 17 ani atacată și înjunghiată de mai multe ori, în picior, spune că nu îi cunoștea pe atacatori, dar la un moment dat l-a auzit pe unul dintre minori spunându-le din senin fetelor din grupul său: “Pe asta cu breton vreau s-o cuțitesc!”. Apoi a scos un briceag uriaș cu care a atacat-o crestând-o pe picioare. Adolescenta spune că imbecilul a încercat apoi să-i bage cuțitul și în burtă.

Ieri mă aflam, împreună cu surioara mea şi cu încă o prietenă, în parcarea de pe acoperişul Iulius Mall şi mâncam pufuleţi, vorbind de-ale noastre şi admirând priveliştea. Ieşisem puţin la aer, sătui de atâta stat în casă. La câţiva metri depărtare se aflau alţi tineri – doi băieţi şi două fete – evident de condiţie bună, eleganţi şi îmbrăcaţi complet în negru, mai mici ca vârstă decât noi. La un moment dat, unul dintre băieţi s-a apucat să se joace cu un cărucior pentru alimente, prin preajma noastră. La care celălalt, care nu depăşea vârsta de 15 ani, le-a zis fetelor, uitându-se fix către mine: «Pe asta cu breton vreau s-o cuţitesc». Eu, neştiind că vorbeşte serios, am râs. Dar el, nici una, nici două, a scos un briceag imens, pe care l-a desfăcut şi s-a apropiat de mine“.

Fata spune că lama cuțitului era imensă, de circa 25 de centimetri, iar la vederea ei a încremenit, neștiind cum să reacționeze: “A început să mă împungă prin blugi, găurindu-i şi făcând să-mi pornească sângele. M-a înţepat de vreo trei ori, în ciuda rugăminţilor mele, fierbinţi, să se liniştească. La un moment dat, a vrut să urce cu lama spre abdomenul meu. Atunci am parat cu mâna stângă şi el m-a tăiat la palmă. Iar eu, cu sângele curgând din două locuri – picior şi palmă –, continuam să-l implor să mă lase-n pace… Într-un final, m-a ascultat, a făcut doi paşi, dar s-a întors imediat şi m-a scuipat în faţă. Abia după aceea a plecat, mulţumit, coborând scările spre mall, cu ceilalţi din grup după el“.

Mama victimei spune că fata sa a fost ajutată de celelalte două să-și oprească sângerarea, apoi au anunțat-o telefonic. S-a dus la Mall, a luat fetele și a mers la Poliție, unde au relatat incidentul și au făcut plângere.

Femeia a povestit, miercuri la prânz, că a mers la IML, pentru a scoate și certificat medico-legal: „Nu ne-a venit să credem ce s-a întâmplat, fiindcă adolescenţii, din grupul în care se afla agresorul, erau toţi eleganţi şi păreau de familie bună – nu drogaţi sau boschetari! Dar, sunt convinsă că, în scurt timp, pe baza imaginilor de pe casetele camerelor de supraveghere, agresorul va fi identificat. Iar acum am venit să ridicăm de la I.M.L. certificatul medico-legal, ca să-l prezentăm, urgent, poliţiei. Am înţeles de la ei, de asemenea, că acest caz reprezintă o urgenţă majoră şi se ocupă cu maximă prioritate“.

Fata învață la un liceu bun din Cluj și locuiește în comuna Feleacu, scrie publicația Bzc.ro, care a dezvăluit în premieră cazul. Monitorulcj.ro scrie că IPJ Cluj a confirmat incidentul, precizând că puștiul de 13 ani care a înjunghiat-o din senin a fost identificat, iar Poliția a deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

Sursa: ziaristii.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here