Accident de muncă mortal la Telești

0
195

Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare accident de muncă mortal, după ce o femeie, în vârstă de 59 de ani, care lucra ca agent hidrotehnic la un angajator din județul Gorj, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc, ieri, pe raza comunei Telești. La momentul producerii accidentului victima se deplasa de la locul de muncă spre adresa de domiciliu. 

Femeia a fost lovita in plin de o masină, după ce a traversat strada neregulamentar. Medicii de la ambulanță au resuscitat-o in stradă, însă nu i-au mai putut salva viața. 

Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Telești, din direcția municipiului Târgu Jiu către municipiul Motru, a acroșat o femeie de 50 de ani, din comuna Telești care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Gorj care a efectuat manevre de resuscitare, ulterior constatând decesul femeii”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

sursa foto:tvsud.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here