Târgu Jiu: Stâlp de iluminat din parc, pus la pământ de un grup de tineri/ VIDEO

0
141

Un grup de adolescenţi au pus la pământ un stâlp de iluminat public aflat într-un parc din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Evenimentul a avut loc în seara zile de marţi, 8 iunie.

Momentul în care stâlpul este distrus a fost surprins de un locatar dintr-un bloc învecinat. Imediat cum au pus la pământ stâlpul, adolescenții au luat-o la fugă. Poliţia s-a autosesizat  şi face verificări pentru depistarea vandalilor.

”În seara zilei de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au distrus un stâlp de iluminat public amplasat în Parcul „Tudor Vladimirescu”. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, fiind întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere” a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

În ultima perioadă, tot mai mulți tineri au ajuns în atenția polițiștilor, după ce au vandalizat mai multe locuri de joacă din Târgu Jiu.  Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu vor să monteze camere de supraveghere în tot orașul pentru a împiedica astfel de incidente.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here