Târgujiancă de 31 de ani, în cătușe! Un revolver și mai multe cătușe, descoperite la domiciliul ei

0
149

O femeie de 31 de ani din Târgu Jiu a fost reținută pentru 24 de ore, după ce la domiciliul ei a fost descoperit un pistol tip revolver deținut ilegal și mai multe cartușe, unul dintre ele cu capsa percutată.

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculose, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Târgu Jiu, emise de Judecătoria Târgu Jiu.

Astfel, la imobilul aparținând unei femei de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, polițiștii au identificat un pistol tip revolver, cu calibru 6,35 mm, două cartușe cu glonț cu capsa nepercutată și un tub cartuș cu capsa percutată, care ar fi fost deținute ilegal.

Polițiști au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de femeie, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar arma și muniția identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here