Elevii de 10 la Bacalaureat, premiați cu 10.000 de lei de Primăria Târgu Jiu

0
170

Primăria Târgu-Jiu va premia elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat. Pentru performanța lor, adolescenții vor primi 10 mii lei din partea administrației publice locale.

„Stimulăm performanța în educație! Și anul acesta, elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat sunt premiați cu 10.000 lei. Avem 5 elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Național „Spiru Haret” și Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” care au reușit această performanță remarcabilă, mai ales în condițiile în care anul școlar a fost unul foarte dificil prin prisma pandemiei.
Vom continua să promovăm tinerii care fac performanță în orice domeniu, pentru că ne dorim sa devină exemple demne de urmat pentru toți copiii din Târgu Jiu. O comunitate educată se dezvoltă mult mai ușor și avem nevoie de tineri educați, profesioniști în cât mai multe domenii de activitate.
Felicitări tuturor elevilor care au obținut rezultate foarte bune la Bacalaureat! Felicitări cadrelor didactice care i-au pregătit! Nu în ultimul rând, trebuie să remarcăm directorii unităților de învățământ amintite mai sus pentru modul în care coordonează activitatea școlară, înlesnind performanța”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here