Restaurant din Bălești, mistuit de flăcări! A ars jumătate din clădire

0
213

Restaurantul Fântâna lui Coșbuc din comuna Bălești a ars ca o torță duminică seara. Două corpuri din clădire au fost cuprinse de flăcări, iar pompierii au făcut eforturi pentru ca focul să nu se extindă la casele din apropiere. Inițial s-a intervenit cu trei autospeciale, dar pentru că flăcările se puteau extinde la clădirile învecinate, au fost suplimentate forțele de intervenție cu alte 3 autospeciale din cadrul subunităților din Motru, Tismana și Hurezani.

“Au ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 1300 mp, materiale textile, aparatura electronică și electrocasnică și mobilier care erau depozitate la etajul clădirii. Intervenția a fost una foarte dificilă și contratimp din cauza faptului că, în imediata apropiere a construcției cuprinsă de flacari, nu existau surse de alimentare cu apă, alimentarea autospecialelor de intervenție făcându-se de la aproximativ 3 km”, a precizat ISU Gorj.

Atât patronul restaurantului cât și primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu au fost prezenți la fața locului. Potrivit pompierilor, Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric, mai exact un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, într-una dintre încăperile construcției aflându-se mai multi consumatori electrici care erau sub tensiune.

Sursa video: sabotorii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here