Angajată a Primăriei Cluj-Napoca, filmată în timp ce dansa pe mese. A fost pălmuită peste fund de o consilieră

0
232

Veniți la București pentru Congresul în urma căruia Florin Cîțu a fost ales președinte al PNL, liberalii clujeni au petrecut în Capitală. Una dintre blondele aflate în subordinea lui Emil Boc, Delia Mesaros, membru PNL și inspector specialitate la Serviciul de evenimente din Primăria Cluj-Napoca, s-a urcat mese.

Mai mult, aceasta a fost pălmuită peste fund de consiliera locală Flavia Ibranyi.

”E un filmulet filmat vineri seara cu o duduie care e angajată în Primăria Cluj-Napoca. Angajații lui Boc au fost la congresul pnl si vineri seara au ieșit la o terasa din Bucuresti unde dupa câte vedeți în filmulet, au început sa se imbete și sa danseze lasciv pe mese. Duduia din filmare se numește Delia Mesaros, e membru PNL și inspector de specialitate la Serviciul de evenimente din Primarie.

In filmare mai apare Cecalasan Călin și el membru de partid și angajat in primăria si alte doua persoane care sunt consilieri locali pe nume Bogdan Covaliu si Flavia Ibranyi. Am primit și eu filmarea de la cineva din grupul lor și cred ca e de interes public cum unii de la PNL care sunt și angajați la Primărie se comporta în public. Oare Boc știe ca oamenii lui se imbata si se comporta vulgar???”, a comentat o sursă, scrie stiridecluj.ro.

Video AICI

Sâmbătă, 25 septembrie a avut loc la București Congresul PNL, iar pentru șefia liberalilor au candidat Florin Cîțu și Ludovic Orban. Premierul l-a devansat pe fostul șef al PNL, câștigând  confruntarea politică. În replică, Ludovic Orban a declarat că şi-a depus demisia din funcţia de președinte al Camerei Deputaţilor şi că, intre el şi președintele Klaus Iohannis nu mai există nicio colaborare.  Orban a acuzat de mai multe ori implicarea președintelui în procesul alegerilor interne în favoarea lui Florin Cîțu-.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here