Un bărbat l-a bătut pe polițistul care l-a picat examenul pentru permisul auto

0
170

Un bărbat din Iași a fost condamnat la o amendă penală după ce l-a agresat pe polițistul care tocmai îl picase la examenul auto. Doar intervenția martorilor a făcut ca lucrurile să nu degenereze, scrie Ziarul de Iași.

Candidatul nu a respectat indicatorul ”Cedează trecerea” atunci când a intrat într-o intersecție, moment în care polițistul a apăsat pedala de frână și i-a cerut să tragă pe dreapta, aducându-i la cunoștință că a picat la examen.

Numai că bărbatul căzut nu a fost de acord și a izbucnit într-un acces de furie; a început să țipe și să-l amenințe cu moarte pe polițist, îndreptându-se către acesta cu pumnii ridicați.

Polițistul s-a ferit pentru a nu fi lovit, iar conflictul a fost stins chiar de către șoferul căruia candidatul nu-i acordase prioritate în intersecție, care s-a interpus între polițist și agresor.

Ținând cont de faptul că nu avea antecedente penale, judecătorii l-au condamnat pe candidatul agresor la o amendă penală de 6.000 de lei sau 200 de zile de închisoare în cazul neplății. Sentinţa nu este definitivă, cazul intrând pe rolul Curţii de Apel Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here