Târgu Jiu: Individul care a jefuit o casă de pariuri este minor. A fost prins

0
198

Individul care a jefuit o casă de pariuri din Târgu Jiu, vineri, 1 octombrie, a fost prins de polițiști. Potrivit oamenilor legii, acesta este minor și a reușit să sustragă doar 1.300 de lei.

La data de 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie comisă în seara zilei de 1 octombrie a.c., au identificat un tânăr de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea faptei.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că tânărul a pătruns în incinta unei case de pariuri, de pe raza municipiului Târgu Jiu, iar după ce ar fi amenințat cu acte de violență angajata societății, a sustras suma de 1.300 de lei din casa de marcat.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here