Două eleve s-au bătut ca-n ringul de box pentru un băiat

0
22

Pumni, bătaie şi zeci de spectatori. Aşa se poate descrie scena teribilă desfăşurată în faţa unui liceu din Roşiorii de Vede. Două eleve de 15 şi 16 ani s-au luat la bătaie imediat după ce au ieşit pe poarta şcolii. Un singur coleg a încercat să le despartă, restul asistau amuzaţi la întregul „spectacol”.

Sămânța scandalului ar fi un băiat pentru care cele două fete ar mai fi avut discuții aprinse în trecut. Cel puțin asta susțin cei care le cunosc pe cele două adolescente. Au decis, astfel, să își regleze conturile printr-o încăierare în toată regula, iar scena a fost filmată și a ajuns pe rețelele sociale. Totul s-a petrecut sub ochii colegilor care, in loc să încerce să le desparta pe fete, s-au amuzat pe seama lor, au aplaudat și au încurajat agresiunea. Fetele nu au încetat să își care pumni și picioare nici măcar atunci când au căzut la pământ.

După ce imaginile au apărut pe internet poliția s-a autosesizat și a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

„La data de 1 februarie a.c., ora 14:44, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o elevă de liceu  de pe raza municipiului Roșiori de Vede, județul Teleorman, ar fi fost agresată de o altă elevă. Deplasați la fața locului polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede au constatat faptul că, în jurul orelor 13:30,  în timp ce eleva în vârstă de 15 ani, din comuna Stejaru, județul Teleorman se afla în afara incintei liceului, ar fi fost agresată de  o elevă în vârstă de 16 ani, din comuna Călmățuiu, județul Teleorman”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

În urma loviturilor primite, fata în vârstă de 15 ani a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here