Și-a răpit iubita și a vrut să-i dea foc pe un câmp din București

0
20

O femeie a fost răpită, luni dimineața, de iubitul ei, care a băgat-o în portbagajul mașinii și a vrut să-i dea foc, pe un câmp din Sectorul 3 din București. Femeia a fost salvată de polițiști.

Azi dimineață, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fiagresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

STS a localizat rapid apelul și a trimis sprijin.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu. În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, polițiștii au observat flacără deschisă în interior. Ei au scos victima din portbagaj și au folosit extinctoarele din dotare pentru stingerea incendiului. Un echipaj medical a sosit la fața locului și i-a acordat primul ajutor femeii.

Agresorul a fost depistat și imobilizat în zona unei stații peco

Agresorul a fost depistat și imobilizat în zona unei stații peco, din apropiere, de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism, au anunțat polițiștii.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Sursa foto: www.gds.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here