Gorj: Mort ridicat de polițiști din sicriu. Fratele defunctului crede că a fost ucis

0
58

Trupul neînsuflețit al unui localnic din Samarinești, Lulu Păsărin, a fost ridicat de polițiști, chiar în ziua în care ar fi trebuit să fie înmormântat. Totul, după ce unul din frații defunctului, stabilit la Timișoara, a sesizat poliția spunând că, de fapt, bărbatul ar fi fost omorât.

IPJ Gorj  a transmis: La data de 10 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați de către un bărbat de 62 de ani, din județul Caraș Severin cu privire la faptul că fratele său vitreg a decedat la locuința mamei lor din comuna Samarinești, având suspiciuni asupra cauzei decesului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că la data de 8 aprilie a.c., bărbatul 50 de ani, din comuna Slivilești a decedat la locuința mamei sale din comuna Samarinești, în cauză fiind eliberat certificat constatator al decesului de către medicul de familie. Având în vedere aspectele sesizate de către bărbatul  de 62 de ani, la data de 10 aprilie s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabiliri cu exactitate a cauzei decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here