Anchetatorii care au agresat o polițistă din Negomir, acuzați de 7 infracțiuni

0
13

Anchetatorii care au audiat ca martor o polițistă din Negomir, sunt acuzați că au agresat-o, încercând să-i ia ilegal telefonul mobil și au lipsit-o ilegal de libertate, timp de trei ore. Aceasta a depus plângere penală împotriva celor doi superiori de la Control Intern.  Comisarul Bogdan Segârceanu și Marius Borcan sunt acuzați că au comis nu mai puțin de șapte infracțiuni împotriva femeii, respectiv tâlhărie, abuz în serviciu, purtare abuzivă, lipsire de libertate în mod ilegal, neglijență în serviciu, amenințare și distrugere.
Polițista a fost chemată ca martor, într-un caz ce-l viza pe adjunctul ei, de la Poliția Negomir, Vasile Brănescu. Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Polițiștilor Europol, susține, citat de national.ro, că agentul de poliție este ținta unor acțiuni concertate ale superiorilor, după ce l-a oprit în trafic pe șeful Poliția Turceni, Claudiu Pardoș și i-a ridicat certificatul de înmatriculare.

”Claudiu Pardoș a contestat procesul verbal, dar a pierdut în instanță, pentru că s-a constatat că măsura este legală. Pe agentul Vasile Brănescu l-au tot urmărit, i s-au făcut vreo două sesizări că nu purta caschetă, după care au aflat de un chef, care a avut loc în luna martie 2023, la care participase și Brănescu. Minel Sanda a întrebat dacă s-a băut acolo și, evident, că oamenii au băut, că era o zi de naștere. Și atunci Minel Sanda a venit cu o sesizare din oficiu împotriva agentului Vasile Brănescu, în care spune că sursele l-au informat că acesta s-ar fi îmbătat și ar fi spart uși și bunuri la pensiunea unde era cazat și și-ar fi agresat și soția. Bineînțeles, toate erau invenții”, a declarat Cosmin Andreica, pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here