AUDIO: PSD-istul Ion Butan, socrul onanistului Marinescu, misoginism dus la extrem: ”Orice idee pe care o implementează femeia, e rea”

0
267

Ion Butan, fostul ales municipal PSRo, actual candidat al PSD la Consiliul Local Târgu Jiu, dă dovadă de misoginism fără limite, într-un interviu acordat unui jurnalist. Acesta adoptă un comportament jignitor și grosolan la adresa tuturor femeilor. ”Am 34 de ani de muncă de control și nu agreez ideile femeilor. Punct. Deci, orice idee pe care o implementează femeia, e rea”, a declarat Butan fără vreo urmă de respect.

De amintit este și faptul că Ion Butan este socrul lui Dan Marinescu, fostul pretendent la funcția de director al Clubului Sportiv Municipal care, în urmă cu două luni, s-a dat în spectacol pe Facebook, reușind să se comporte ca un personaj dubios și libidinos, prin comentarii fără perdea la o postare de pe un grup public. ”O labă la rândul ei, face cât zece femei”, a comentat cel care se dorea directorul CSM Târgu Jiu.

Ion Butan, unul dintre contestatarii proiectelor importante pentru Târgu Jiu, se regăsește pe lista social-democraților pentru Consiliul Local Târgu-Jiu, listă ce cuprinde oameni de slabă calitate, care și-au pus amprenta pe o serie de decizii ce au afectat negativ cetățenii municipiului. Printre aceștia se mai regăsesc: Gherghe Mihai (director la APAREGIO, societate care își bate joc, de ani de zile, de cetățenii municipiului), Eduard Lădaru (până recent la PNL, PMP si ALDE, acum își prelungește traseul la PSD), Gabriel Răscol (a fost cercetat penal), Luis Popa (Polaris), etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here