Gorj: Scandal monstru între concubini. I-a dat foc la haine și i-a distrus mașina de spălat, aragazul și frigiderul

0
136

Dragoste cu năbădăi la Stănești. După un scandal monstru între concubini, un bărbat și-a agresat femeia, după care i-a distrus mașina de spălat, aragazul și frigiderul. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, i-a dat foc și la o parte din haine.

La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o femeie de 51 de ani, din comuna Stănești, despre faptul că a fost agresată fizic de concubinul său.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, din cadrul Secției 1 Poliție Rurală, care a stabilit faptul că apelanta ar fi fost agresată de concubinul său, în vârstă de 49 de ani, din orașul Călan, județul Hunedoara care, de asemenea, i-a distrus mai multe electrocasnice (mașină de spălat, aragaz, frigider), două telefoane mobile, și o parte din pridvorul casei, și i-ar fi incendiat mai multe articole vestimentare, fiindu-i creat un prejudiciu în curs de estimare’‘, a transmis IPJ Gorj.

În urma scandalului, femeia a depus plângere la poliție, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență domestică și distrugere. Aceasta nu a solicitat însă ordin de protecție împotriva concubinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here