Romanescu invită firmele locale la licitația pentru reabilitarea unei școli. Sunt puse la bătaie 2 milioane de euro

0
79

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, invită firmele autohtone să se înscrie la licitația pentru reabilitarea unei școli de renume din Târgu Jiu. Unitatea de învățământ urmează să intre într-un proces de reabilitare, în cadrul căruia vor fi realizate reparații ample și va fi construit un amfiteatru și o sală de sport.

„Invit firmele din Târgu Jiu să participe la licitația pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu”! Ca de fiecare dată, m-ar bucura enorm să știu că aceste licitații sunt câștigate de firme locale, în așa fel încât banii să rămână aici. În cazul de față, este vorba de aproape 5 milioane de lei fără TVA, la care se vor adăuga și sumele pentru dotări, totul ajungând la aproximativ 2 milioane de euro. Se vor reabilita corpurile de clădire, vor fi construite o sală de sport și un amfiteatru, urmând să fie asigurate și dotările necesare”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Investiția, în valoare de 2 milioane de euro este finanțată din fonduri europene. Până acum, Primăria Târgu Jiu a accesat proiecte de 70 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here